menu close menu

Παγκόσμιο Κύπελο WKU 17 Μαρτίου στη Γερμανία !

Κοντά στη Στουτγκάρδη λαμβάνει χώρα στις 17 Μαρτίου μιά από τις δυνατότερες διοργανώσεις kickboxing WKU στη Γερμανία, με υψηλό επίπεδο, συμμετοχές και αθλητές κυρίως από την κεντρική Ευρώπη και την Αγγλία.

Στο δρόμο για το Παγκόσμιο της WKU στην Αθήνα το 2018, ετοιμάζουμε ως Ελληνική Αποστολή δυνατή ομάδα, για προετοιμασία και εμπειρίες σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή κύπελλα .

Η χώρα μας εκεί θα δώσει βροντερό παρών με αθλητές και διαιτητές που στόχο έχουν την εξωστρέφεια αλλά και τα μετάλλια.

Πέρισυ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 1,800 αθλητές από 10 χώρες. Το διεθνές κύπελο δεν πρέπει να λείπει από τα αγωνιστικό καλεντάρι κανενός προπονητή και διαιτητή ενώ συμμετοχές και εισιτήρια κλείνουμε ήδη . Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον πρόεδρο WKU Hellas, κο Στυλιανό Πολίτη. Να θυμίσουμε σε όλους ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον τελευταίο του αγώνα έκλεισε την τεράστια καριέρα του στο kickboxing αγωνιζόμενος απέναντι στον αυστραλό Steve Moxon, κατακτώντας τον βαρύτιμο τίτλο και ζώνη της WKU.

H χώρα μας το 2018 έχει επιλεγεί για δεύτερη φορά να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WKU στην Αθήνα κάτι που αναμένεται να έλξει τους καλύτερους από όλο τον κόσμο για το όνειρο του χρυσού μεταλλίου και του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή WKU !

Αναμένουμε εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή και νέα ρεκόρ από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας σ αυτή τη γιορτή των Μαχητικών Αθλημάτων στην Αθήνα τον Οκτώβριο, με τους ομογενείς μας ειδικά να δίνουν παντού δυναμικό παρόν !

Καλή επιτυχία, η Ελληνική σημαία ψηλά !!

Share
Ιανουάριος 22, 2018 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.