menu close menu

Ο Άγγελος Μαρτίνος Παγκόσμιος πρωταθλητής ISKA στη Γαλλία!

Ο Άγγελος Μαρτίνος και η Βάγια Κίτσου επιλέχθηκαν από το Στέλιο Πολίτη να αγωνιστούν στις 8 Απριλίου στη Γαλλία για Παγκόσμιο και Ευρωπαικό τίτλο ISKA αντίστοιχα, εκπροσωπόντας τη χώρα μας για τους δύο αυτούς ισχυρούς επαγγελματικούς τίτλους kickboxing!

Τεράστια η επιτυχία του Άγγελου και σημαντική εμπειρία για τη Βάγια το αποτέλεσμα για την αποστολή μας! Αναλυτικά,

«Οι δύο πρωταθλητές μας βρίσκονται ήδη στο Παρίσι και πέρασαν με επιτυχία την διαδικασία της ζύγισης. Ακριβώς στα κιλά της, η Θεσσαλονικιά αθλήτρια του Στέλιου Σκεμπή, η Βάγια Κίτσου (52.00) που αντιμετωπίζει σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της εδώ στη Γαλλία, σε αγώνα για Ευρωπαϊκό Τίτλο ISKA. Η Κίτσου θα βρει απέναντί της την Γαλλίδα Μαρίν Λιερβρού σε αγώνα στο στυλ του Κ1

Το ίδιο ισχύει και για τον Άγγελο Μαρτίνο που ζυγίστηκε 61.00 και σήμερα δίνει και αυτός μια σπουδαία μάχη διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο κόσμημα της ISKA σε αγώνα 12 γύρων. Στη γωνία του θα είναι ο προπονητής του Θανάσης Καρούσος που θα ταξιδέψει αυθημερόν.

Τους δύο αθλητές συνόδεψε ο μάνατζερ τους Στέλιος Πολίτης, επίσημος εκπρόσωπος της ISKA

Με μια φανταστική εμφάνιση και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο νεαρός αθλητής του Θανάση Καρούσου ο Άγγελος Μαρτίνος κατέκτησε τον επίζηλο Παγκόσμιο τίτλο της ISKA στα 61κιλά. Αντίπαλος του ο Jonathan Μaine σε αγώνα full contact των 12 γύρων των δύο λεπτών! Μετά από απίστευτη μάχη πήρε το ομόφωνο αποτέλεσμα των κριτών και αυτόματα γίνεται ο Έλληνας με τον πιο σημαντικό τίτλο στην κατοχή του αυτή την στιγμή.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγελος είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής WKU με τον τίτλο να έχει κατακτηθεί στην Αθήνα. Ο επόμενος αγώνας του στο WKS στις 29 Απριλίου στο Christam Theater θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του αθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και στον Στέλιο Πολίτη για την ευκαιρία που έδωσε στον Άγγελο να δείξει την αξία του στα μεγάλα σαλόνια.

Μια ανάσα κυριολεκτικά από τον Ευρωπαϊκό τίτλο της ISKA έφτασε η Βάγια Κίτσου, η Θεσσαλονικιά αθλήτρια του Στέλιου Σκεμπή. Κυνήγησε τη νίκη σε αγώνα των 5 γύρων των 3 λεπτών με όρους Κ1 στα 52κιλά με έπαθλο την Ευρωπαϊκή ζώνη της ISKA. Απέναντί της η Γαλλίδα Μαρίν Λιερβού που αγωνιζόταν στην έδρα της στο Παρίσι.

Ο αγώνας ήταν κοντινός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα σημεία δηλαδή. Νικήτρια η Γαλλίδα που την βοήθησε πολύ η μεγάλη εμπειρία αγώνων που είχε, και με καλή κίνηση και αποφυγές άντεξε στο κυνηγητό της Βάγιας που το πίστευε και το ήθελε πολύ. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και στον Στέλιο Πολίτη για άλλη μία εμφάνιση αθλητή μας υψηλού επιπέδου μετά τη νίκη του Άγγελου Μαρτίνου στην ίδια διοργάνωση.»

Το ρεπορτάζ και η η περιγραφή αναδημοσιεύεται απο το αθλητικό site apexsports.gr 

Share
Απρίλιος 25, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.