menu close menu

GODS OF WAR 12 WLF ! Απόλυτη επιτυχία !

Το promotion του GODS OF WAR και του WLF ένωσαν τις δυνάμεις τους 24 Μαρτίου στο Δαίς στο Μαρούσι, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό show για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Πολίτης με τη δικτύωση του σε Κίνα και Ευρώπη έχει καταφέρει να αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο του κολοσσού WLF με τεράστια τηλεοπτική προβολή, πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια τηλεθεατών.

Στην main card της διοργάνωσης απολαύσαμε μάχες παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Ο Γιάννης Μπούκης πρωταθλητής WLF, διατήρησε τον Intercontinental τίτλο του και αναδείχθηκε νέος πρωταθλητής ISKA αφού αγωνίστηκε για 2 βαρύτιμους τίτλους και ζώνες. Έπιασε εξαιρετική απόδοση κερδίζοντας κατά κράτος τον σκληρό Κινέζο αντίπαλό του με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις όλων των αθλητών της Ελληνικής ομάδας . Εντυπωσιακή επίσης η επανεμφάνιση του Γιάννη Σοφοκλέους που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο της WKU.

Στην επαγγελματική πυγμαχία, ζήσαμε ιστορικές στιγμές με την Χριστίνα Λιναρδάτου να αγωνίζεται για παγκόσμιο τίτλο WBO, πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ένα όνειρο για την επαγγελματική πυγμαχία στη χώρα μας που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Μανώλη Λαβδάκη και της ομάδας του. Ο αγώνας αποζημείωσε όλους με τη Χριστίνα να καταφέρνει ένα εντυπωσιακό ΚΟ απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο. Αυτός ο αγώνας θα εκτοξεύσει τη Χριστίνα, που πλέον είναι ότι καλύτερο έχουμε στην επαγγελματική πυγμαχία.

Επίσης, αξιοσημείωτη η επανεμφάνιση του Στέλιου Παπαδόπουλου που πέτυχε ένα γρήγορο ΚΟ απέναντι στο Σέρβο αντίπαλο. Ο Στέλιος με σταθερά βήματα διατηρεί το αήττητο και με την καθοδήγηση του Γρηγόρη Μάλλιου στοχεύει ψηλά.

Σημαντική η παρουσία της supervisor της WBO Marion Palatin η οποία έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις εκφράζοντας εντυπωσιασμένη από τη διοργάνωση. ‘Αλλωστε είναι η τρίτη φορά που παρευρίσκεται, καθώς εκτός από προσωπική φίλη του Στέλιου Πολίτη, έχει βρεθεί ως supervisor στους αγώνες τίτλων της Αρετής Μαστροδούκα.  Στους αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας αρωγός ήταν ο ΣΕΠ με τους Γιώργο Στεφανόπουλο και Χρήστο Γάτση να έχουν καταλυτική παρουσία.

Στο πρώτο μέρος του GOW12-WLF παρακολουθήσαμε εντυπωσιακούς αγώνες και διεκδικήσεις ζωνών. Ξεχωρίζει ο Ευρωπαικός τίτλος WKU και η κατάκτησή του από την Αθηνά Ευμορφιάδη, καθώς και ο Βαλκανικός τίτλος ISKA που κατέκτησε ο Κωσταντίνος Νικολαίδης.

Εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες με ζώνες Ελλάδας WKU, για τη Δήμητρα Αγαθαγγελίδου και Ιώ Καρπουζλή αντίστοιχα.

Ο κόσμος αγκάλιασε την διοργάνωση με νέο ρεκόρ εισιτηρίων και μια sold out αρένα. Τηλεοπτικά το GOW έκανε την υπέρβαση μιας και μεταδόθηκε σε 60 χώρες μέσω το FIGHTBOX, ενώ στην Ελλάδα θα το παρακολουθήσουμε τις προσεχείς μέρες από τη NOVA.

Αναλυτικά οι κάρτα αγώνων με τους νικητές με έντονα,

GODS OF WAR 12 WLF

FIGHT CARD

PART 2 / MAIN EVENT K-1 FIGHTS

GREECE vs CHINA

1.GIANNIS BOUKIS (POLITIS TEAM – ZEN FC) vs ZHONG WEIPENG 72,5kg WLF INTERCONTINENTAL TITLE / ISKA INTERCONTINENTAL TITLE

2.GIANNIS SOFOKLEOUS (POLITIS TEAM – ZEN FC) vs LI HUI 77kg WKU WORLD TITLE

3.NIKOS GKIKAS (FIGHT CLUB GALATSI) vs WU XUESONG 70kg

4.DIONYSIS GKIKAS (VICTORY CAMP) vs JI XIANG 69kg WKU INTERCONTINENTAL TITLE

5.FANI PELOUMPI (BLUE DRAGON – POLITIS TEAM) vs ZHU QIOGN 51kg

6.NIKOS TZOTZOS (KRATAIOS) vs DUOLI CHEN 81kg

7.STEFANOS MPAGLATSAKOS (MALLIOS TEAM) vs HU YAFEI 67kg

8.AGGELOS GIAKOUMIS (BG ACADEMY) vs ZHAO CHONGYANG 61kg

9.ILIAS MYRDINI (OLD SCHOOL FIGHT GYM) vs WANG PENGFEI 66kg

10.OLSJAN MESOUTAJ (SASARIDIS TEAM) vs ZHAN LAN PEI 60kg

 BOXING

11.CHRISTINA LINARDATOU (PERSEAS BOXING CLUB – GRE) vs KANDI WYATT (CAN) WBO WORLD  SUPER LIGHTWEIGHT TITLE

12.STELIOS PAPADOPOULOS (MALLIOS TEAM – GRE) vs DARKO KNJEZEVIC (SRB) 70kg 6x3min

13.GRIGORIS NIKOLOPOULOS (VYZANTINOS) vs GIORGOS SKARPOTHEOS (ZAMPIDIS CLUB) 72kg 4x3min

PART 1 / K-1 FIGHTS

14.KOSTANTINOS NIKOLAIDIS (POLITIS TEAM – ZEN FC) vs CHRISTOS TSATSAI (WHITE TIGER) 70kg 3x3min + extra round ISKA VALKAN TITLE

15.ATHINA EYMORFIADI (LEGACY FIGHT CLUB – GRE) vs VALENTINA SUTER (SWI) 66kg 3x3min + extra round WKU EUROPEAN TITLE

16.IO KARPOUZLI (ARENA FIGHTING TEAM) vs MARIA PANAGIOTAKOPOULOU (BLUE DRAGON) 60kg 3x3min + extra round WKU NATIONAL TITLE

17.LIANA CHAMILOTHORI (ASKITIS TEAM) vs DIMITRA AGATHAGGELIDOU (FIGHT CLUB GALATSI) 49kg 3x3min + extra round WKU NATIONAL TITLE

18.VASILIS CHRISTOFORIDIS (SAVAGE CAMP) vs VAGGELIS TZORTZIS (VALAKIS MALLIOS TEAM) 80kg

19.GIORGOS MPATZAKAS (MOGADAM TEAM) vs SPYROS TSIKOUDIS (MINOAS KORINTHOS) 85kg 3x2min DRAW

 

Share
Μάρτιος 30, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.