menu close menu

Ασταμάτητος ο Γιάννης Μπούκης νικητής και στο Spartans Night II

Εντυπωσιακή η εμφάνιση σε ακόμα μια διοργάνωση το Spartans Night II του Γιάννη Μπούκη αθλητή του Στέλιου Πολίτη που έρχετε αήττητος στην Ελλάδα και με εξαιρετικό ρεκόρ και τη νέα χρονιά.

Μια ωραία διοργάνωση που φιλοξένησε ομάδες από Ολλανδία και συγκεκριμένα από τα πλέον γνωστά camp απέναντι σε Έλληνες αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στέλιου Πολίτη,

«Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για το Giannis Boukis σήμερα στο main event του Spartans Night II. Ο Γεωργιανός αντίπαλος του Γιάννη και αθλητής του Artur Kyshenko, είναι πρωταθλητής της WAKO, πολύ καλός και σκληρός παίκτης που σήμερα εκμηδενίστηκε στο ρινγκ και γλύτωσε τα χειρότερα μόνο με ένα νοκ νταουν. Η αξία του Γιάννη έχει να κάνει με τους παίκτες που παίζει και κερδίζει. Επίσης οι προετοιμασίες και η προπόνηση του είναι σε τέτοιο επίπεδο που βάζει δύσκολους αγώνες με 20 μέρες διαφορά όπως σαυτή την περίπτωση και προερχόμενος από έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο GOW WLF με τον Κινέζο αντίπαλο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος για αυτόν τον αθλητή μου που απολαμβάνει να ανεβαίνει στο ρινγκ για να παίξει ξύλο, έχοντας τη στόφα του πρωταθλητή. Ευχαριστώ την γωνία μας Παναγιώτης Βλαχάκης (Panos Vlachakis) Panagiotis Petritsis & τον Cutman μας Panos Kamperis. Σύντομα μια είδηση βόμβα για το Γιάννη και το Ελληνικό kickboxing . Συγχαρητήρια στους διοργανωτές Mpampis Papadopoulos George Chalkidis»

 

Share
Απρίλιος 15, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.