menu close menu

Επιμύθιο της παρουσίας μας στο επετειακό Κ-1 WGP στο Τόκιο όπου η Ελληνική Ομάδα έγραψε ιστορία!

Ένα ταξίδι στο Τόκιο ολοκληρώθηκε στο επετειακό K-1 WGP με την χώρα μας να εκπροσωπείται από τη Δημητρα Αγαθαγγελιδου αθλήτρια του Ioannis Theofanous που έγραψε ιστορία ως την πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο promotion που μεσουράνησε από τη δεκαετία του 90 και ονομάστηκε δίκαια Ολυμπιάδα του kick boxing.
Εμείς σαν Gods of War Managment καταφέραμε να κλείσουμε αυτό τον αγώνα έχοντας πλέον παρουσία σε όλα τα μεγάλα promotion απλησίαστο όνειρο για Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και θα συνεχίσουμε με συνέπεια προς αυτή την κατεύθυνση για πολλές ακόμα ευκαιρίες.
Η Δήμητρα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία και το βάρος του αγώνα όπως και ότι από τα 6 super-fight που πραγματοποιήθηκαν με τους Ιάπωνες κατόχους των τίτλων σε διεθνής αναμετρήσεις οι 5 τελείωσαν με νίκες με ΚΟ υπέρ των Ιαπώνων οι οποίοι ομολογουμένως έχουν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.
Τα καλύτερα έρχονται με ένα ακόμα μεγάλο promotion να μας ανοίγει τις πόρτες του και είμαι σίγουρος ότι θα το κατακτήσουμε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση.
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και την συμπαράσταση επόμενη μάχη για το ONE Championship σε δύο εβδομάδες στην Ιταλία!
Στέλιος Πολίτης
Share
Ιούλιος 22, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.