menu close menu

Επιτυχίες για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελο WKU !

Στις 17 Μαρτίου η Ελληνική Αποστολή βρέθηκε στο διεθνές κύπελο kickboxing WKU στη Γερμανία .

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και περισσότερους από 1.500 αθλητές από 6 χώρες .

Η ομάδα μας από την Ελλάδα είχε δύο στα δύο πρώτες θέσεις και δύο τρίτες με εξαιρετικές παρουσίες από Κώστα Ταμπουρέα και Γεράσιμο Χρυσάφη με πρώτες θέσεις ανάμεσα σε πολλούς αθλητές, στις κατηγορίες τους στο point fighting & kick light – light contact αντίστοιχα . Οι τρίτη για τον Ταμπουρέα ήρθε χωρίς ήττα , αφήνοντας την κατηγορία για λόγους στρατηγικής ενώ για τον Χρυσάφη ήρθε στο light contact με πολύ κοντινή κρίση στα σημεία και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Επίσης οι διαιτητές μας εντυπωσίασαν μέχρι τέλους των αγώνων σε ρίνγκ και τατάμι. Την Αποστολή συνόδευσαν ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ομοσπονδίας Μίλτος Παναγάκος καθώς και ο Βαλάντης Σοφρονάς και η Ρένα Κοκολάκη.

Δίπλα μας για ακόμα μια φορά ο Στέργιος Σαραντούδης με την ομάδα του . Μαζί μας και η ομάδα του Τέο Παππά από το Βέλγιο που δραστηριοποιείται πλεον στη WKU δυναμικά δυναμώνοντας το Ελληνικό στοιχίο για την Ομοσπονδία.

Να μην ξεχάσουμε τη Λίτσα Τσάνη και τον Χαράλαμπο Ζέσκα που έχουν πλέον τη δική τους σχολή στη Γερμανία και συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία .

Στόχος το Παγκόσμιο της Αθήνας της WKU τον Οκτώβριο που η Παγκόσμια ελίτ προετοιμάζεται για μια τεράστια διοργάνωση στην Αθήνα με κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο.

Εκεί θα είναι το μεγάλο ραντεβού μας !!

Share
Μάρτιος 21, 2018 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.