menu close menu

Η Κίνα μέσω Στέλιου Πολίτη ανοίγει διάπλατα για τους Έλληνες μαχητές !

Δυναμική η παρουσία της Ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε 6 Οκτωβρίου στην Κίνα και συγκεκριμένα το WLF τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη Κινεζική επαγγελματική διοργάνωση που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε εκατομύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην τεράστια αγορά της Ασίας .

Η ομάδα οργανώθηκε από τον Στέλιο Πολίτη, με τον αθλητή του Γιάννη Μπούκη που έχει γίνει γνωστός στο κοινό της ασίας για τις εντυπωσιακές του νίκες και παρουσία, τον Στέφανο Μπαγλατσάκο αθλητή του Γρηγόρη Μάλλιου καθώς και τον Κώστα Παπαδόπουλο αθλητή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, παιδιά που δουλεύουν σκληρά και έχουν ηλικίες που το μέλλον δείχνει λαμπρό για αυτούς.

Για πρώτη φορά καταφέραμε ως Ελλάδα να τοποθετήσουμε 3 αθλητές ! στην κάρτα του WLF μιας σπουδαίας διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στον κίτρινο ποταμό στην πόλη Zhengzhou. Η σχέση του Στέλιου Πολίτη με τον Κινεζικό κολοσσό δείχνει καλύτερη από ποτέ με νέες μάχες που προγραμματίζονται για τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό μέρος μετά τη λήξη των αγώνων είχαμε από τον υπεύθυνο της ομάδας Στέλιο Πολίτη να προβαίνει στην παρακάτω ανακοίνωση για την απόδοση των Ελλήνων :

«Ένα απίστευτο συναίσθημα μου χάρισαν όλα τα παιδιά με 3 καταπληκτικούς αγώνες στην Κίνα που κάθε νίκη είναι ιδιαίτερα δύσκολη !
Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος αθλητής του Greg Mallios ξεκινώντας έσυρε το χορό με μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Xu Haiso όπου και νίκησε με ομόφωνη απόφαση . Αγωνίστηκε με ψυχή και έδειξε εξαιρετική προσαρμοστικότητα στις δυσκολίες της Κίνας . Στη συνέχεια ο Kwstas Papadopoulos αθλητής του Dimitris Papadopoulos μπήκε στον πρώτο γύρο δυνατά παίρνοντας ένα νοκ νταουν που του έδωσε φτερά . Στη συνέχεια ο Hu Zen πίεσε στο δεύτερο και τρίτο γύρο όμως ο Κώστας έδειξε ψυχή και άντεξε στα low κρατώντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση . Τελευταίος και ο καλύτερος αγώνας από τον Giannis Boukis που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση . Σε όλους τους γύρους καθαρά μπροστά ενώ με ένα ισχυρό γόνατο που πέρασε στο δεύτερο γύρο έκοψε άσχημα τον Dong Wengfei που γενικά άντεχε ξύλο . Πολύ κοντά στο να σταματήσει από το Γιάννη και με αντικανονικά πιασίματα οι κριτές έδωσαν το ασύλληπτο σπλιτ ! μειοψηφική απόφαση για τον κινέζο κατά τη γνώμη μου εντελώς λανθασμένη . Έτσι ο παγκόσμιος τίτλος WLF έμεινε με αυτό τον τρόπο στην Κίνα . Το σημαντικό νέο για τους Έλληνες αθλητές είναι ότι η Κίνα και η πόρτα της άνοιξε διάπλατα, με 3 αθλητες μας σαυτο το τεράστιο show, ενώ η είδηση είναι ότι το WLF επανέρχεται στην Αθήνα με ακόμα μια κάρτα φωτιά σε επόμενο GODS OF WAR !!»

Share
Οκτώβριος 10, 2018 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.