menu close menu

Καθήλωσε το επετειακό GODS OF WAR X

Καθήλωσε το επετειακό GODS OF WAR X στην κατάμεστη αρένα των θεών του πολέμου για ακόμα μια φορά στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο μαρούσι.

Εξαιρετικοί αγώνες και κλίμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ο Γιάννης Μπούκης αθλητής του Στέλιου Πολίτη αγωνίστηκε στο main event με ένα δυνατό Ιταλό αθλητή τον Florenzo Pesaro χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα δείχνοντας τη μεγάλη του κλάση. Από την αρχή επέβαλε το δικό του ρυθμό με τον Ιταλό να γλυτώνει από αρκετές δύσκολες καταστάσεις, κατακτώντας μια εύκολη νίκη.

Ο αγώνας στο co main event μας δικαίωσε απόλυτα με τους Θανάση Θρουβάλα (Παναγιώτης Μουντάκης) και Χρήστο Καζατζή (Γιάννης Θεοφάνους) να είναι από τους καλύτερους της βραδιάς.

Εναλλαγή ρόλων με τον Χρήστο να ξεκινάει εντυπωσιακά στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια όμως ο Θανάσης και αφού άντεξε την αρχική πίεση βρήκε τα αποθέματα και τις λύσεις που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει μέσα από σειρά διοργανώσεων του GOW και κέρδισε δίκαια ανεβάζοντας συνεχώς και πιέζοντας ως το τέλος.

Ο Σωκράτης Κερπάτσι (Στέλιος Πολίτης) εντυπωσιακός από τον πρώτο γύρο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ηλία Μυρντίνη (Βασίλης Ξερικός) που μπήκε δυναμικά ως διεκδικητής. Όμως από τη μία η ισχυρή πίεση του Σωκράτη με τα δυνατά κροσέ και από την άλλη ο τραυματισμός στον ώμο του Ηλία, ανάγκασαν τη γωνία του σε διακοπή. Έτσι ο Σωκράτης μπορεί να θεωρηθεί ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας των 65 κιλών και φυσικά Βαλκανικός Πρωταθλητής WKU για δεύτερη φορά.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπέρη (Fighters South) και Λιάνας Χαμηλοθώρη (Νίκος Ασκιτής) καταπληκτικός ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο, με έπαθλο την επαγγελματική ζώνη στης ISKA στα 52 κιλά. Συνεχείς εναλλαγές και ασταμάτητη δράση έφεραν τελική νικήτρια την Δέσποινα η οποία αργά και σταθερά αλλάζει επίπεδο.

Εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες από τον Κώστα Νικολαίδη (Στέλιος Πολίτης) απέναντι στον Γιώργο Σκαρπόθεο (Zambidis Club) σε ένα από τα καλύτερα παιχνι1δια της βραδιάς, με τον Κώστα να επιβάλεται εντυπωσιακά καθώς και τους Χρήστο Κίτσο ( Αποστόλης Πολυχρονάκης) και Μπάμπης Σεργάκης (Αρετή Μαστροδούκα) απέναντι στους αξιόμαχους αντιπάλους τους.

Ξεχώρισε ακόμη ένα γυναικείο παιχνίδι της Αθηνάς Ευμορφιάδη (Θανάσης Κίλας) εναντίον της Ελεονώρας Φιλίππου (Ανδρέας Φόκου) από την Κύπρο που ξεσήκωσε το κοινό με το δυναμισμό του και με νικήτρια την Αθηνά με ομόφωνη απόφαση και δυνατό come back.

Όλοι οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί και στα δύο μέρη με αθλητές που θα μας απασχολήσουν πολύ θετικά στο μέλλον.

Το κομμάτι της διαιτησίας ήταν ακόμα μια φορά καταπληκτικό με τις αποφάσεις σωστές μέχρι κεραίας και τα εύσημα στον Μίλτο Παναγάκο υπεύθυνο διαιτησίας των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα WKU / ISKA / Κ-1 Official .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους σε κάθε μας event .

 

 

Share
Νοέμβριος 6, 2017 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.