menu close menu

Καταπληκτική εμφάνιση από το Μπούκη στη Ρωσία !

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε 21 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Tatneft ο Γιάννης Μπούκης, αθλητής του Στέλιου Πολίτη και του ZEN FIGHTING CLUB στη Ρωσία!

Ο Έλληνας αθλητής έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο promotion απέναντι σε έναν έμπειρο Μαροκινό αθλητή του Peter Aerts ,τον Iliaw Boukuoya .

Κατά την επίσημη ζύγιση των αθλητών στις 19.00 το βράδυ της προηγούμενης ο Μαροκινός δεν έπιασε τα συμφωνηθέντα κιλά, εμφανιζόμενος μετα το weight cut + 2,5 kg !

Γενικότερα υπήρχε μια μεγάλη προχειρότητα στην τήρηση των συμφωνηθέντων πχ κιλών και επίσης κενά και ασάφειες στους ιδιαίτερους κανονισμούς του promotion. Επίσης πρακτικά προβλήματα όταν οι αγώνες δεν τελειώνουν με ΚΟ που είναι το ζητούμενο από αυτούς, όσον αφορά τους πόντους για το νικητή και την υπεροχή στον έξτρα γύρο.

Ο αγώνας για μας είχε δύο σκέλη λόγω ακριβώς αυτόν τον κανονισμών, όπου ο Γιάννης και στα δύο υπερίσχυσε κατά κράτος.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ( τρείς γύροι) πιο εύστοχος, κινητικός και με πολύ περισσότερα και καλύτερα σημεία . Ο Μαροκινός υπέφερε από τα body kicks , γόνατα κλπ ενώ στο 2 γύρο έπεσε κάτω και παραπατούσε.

Έτσι λοιπόν με την υπεροχή αυτή, στρατηγικά είχαμε ενέργεια και για τον 4 γύρο που επίσης καθαρά τον κερδίσαμε κατά κράτος. Παρόλα αυτά το promotion λανθασμένα δεν έβγαλε νικητή τον Έλληνα αθλητή, αλλά εφηύρε μετά από σκέψη να δώσει τον Μαροκινό του Άερτς και να μας «κουφάνει» ολοκληρωτικά.

Η Ελληνική πλευρά και μέσω του Ντένι Λεωνίδη που έκλεισε τον αγώνα, διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζητά εξηγήσεις και επαναξιολόγηση του αγώνα με το βίντεο της διοργάνωσης ώστε να αποκατασταθεί ο πραγματικός νικητής. Άλλωστε το promotion παραδέχτηκε ότι έχει πολλά προβλήματα με αυτούς τους ιδιαίτερους κανονισμούς και αποφάσεις.

Κατά τα άλλα μια ωραία εμπειρία στη Ρωσία και πολλές νέεες προτάσεις για το Γιάννη μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση όπου και έδειξε και τη μεγάλη του κλάση και αγωνιστική άνοδο.

Τα καλύτερα έρχονται, όταν η συστηματική δουλειά συναντάει το ταλέντο και την εμπειρία !

Δηλαδή για όλα αυτά που εργαζόμαστε σαν γροθιά και ομάδα στο ZEN FIGHTING CLUB !

Share
Φεβρουάριος 23, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.