menu close menu

Μαγική η κατασκήνωση του ZEN FIGHTING CLUB WKU στη Νεάπολη Λακωνίας !

Μια εξαιρετική προπονητική κατασκήνωση ολοκληρώθηκε με διπλές προπονήσεις, σπάρινγκ, πιστοποιήσεις βαθμών και εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKU στη Νεάπολη Λακωνίας με συμμετοχή 7 χωρών και 70 περίπου αθλητών υψηλού επιπέδου !

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατασκήνωση της WKU στην Ευρώπη, με την στήριξη του ZEN FIGHTING CLUB και φέτος με μια ακόμα κορυφαία ομάδα αυτή του SAVAGE CAMP και του Δασκάλου Γιώργου Γκιόκα καθώς και την ομάδα του Παναγιώτη Βλαχάκη που διοργάνωσε και το MONEMVASIA FIGHT NIGHT III.

Κάποιοι από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές προπονήθηκαν για μια εβδομάδα με τον Κλάους Νοννεμάχερ καθώς και εναλάξ από τους Δασκάλους, που αναφέραμε παραπάνω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανταλαγή εμπειριών και τεχνοτροπίας παράλληλα με ένα καταπληκτικό κλίμα φιλίας και συναδελφοποίησης.

Παράλληλα στο τέλος της κατασκήνωσης πραγματοποιήθηκαν και εξετάσεις βαθμών της WKU καθώς και νέες μαύρες ζώνες, παιδιά που μεγάλωσαν κοντά μας και μεγαλώνουν με σεβασμό και αρχές !

Πιστοποίηση master instructor και δίπλωμα προπονητή για τον Παναγιώτης Βλαχάκης (Panos Vlachakis) από την WKU που δίνει τα μέγιστα στη Λακωνία με μια εξαιρετική ομάδα αθλητών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Το σημαντικότερο όλων όμως δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα της ομάδας. Σας ευχαριστούμε όλους, ραντεβού το 2020 σε ένα ακόμα μεγαλύτερο και δυνατότερο καμπ !

Share
Ιούλιος 17, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.