menu close menu

Τεράστια επιτυχία το πρώτο GODS OF WAR OPEN της χρονιάς στο Μαρούσι!

Με τεράστια επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή που έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ για την εποχή ολοκληρώθηκε το Gods of War OPEN by Fitshop.gr σήμερα 21 Ιανουαρίου, στην έδρα μας το Μαρούσι στο Ζεκάκειο Γήπεδο.
Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου και το Δήμος Αμαρουσίου που είχαμε την Αιγίδα, για την αρωγή του σε μια ακόμα δράση μας.
Τον Nikos Peppas Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού την Eleni Lekka-Kalantzaki Αντιδήμαρχο Παιδείας και τον Yannis Ioannidis Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος για την αμέριστη στήριξη τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και αθλητές που αγωνίστηκαν από όλη την Ελλάδα για εμένα είναι όλοι νικητές με το επίπεδο των αγώνων και το ήθος τους.
Κράτησα αθλητές που θα τους δοθούν οι μεγάλες ευκαιρίες.
Εξαιρετικές εμφανίσεις από την ομάδα μου του ZEN FIGHTING CLUB πολλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά στους προπονητές μου Παναγιώτης Μιτσινίγκος Maria Elef.
Τέλος όπως πάντα ο εξοπλισμός και η ανεκτίμητη βοήθεια από τον Ioannis Theofanous.
Άψογοι οι διαιτητές μας Panagakos Miltos.
Ευχαριστίες στον γιατρό μας Δημήτρης Μπακιρτζής και γραφίστα Οδυσσέας Κουκουλάτος.
Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού του GODS OF WAR με την ελίτ των προπονητών και αθλητών μας στις 3 Μαρτίου στην Πεύκη, σε μια συνδιοργάνωση με τον Achilleas Mogadam II και την ομάδα του, με διασυλλογικό το πρωί και βραδιά που θα διεκδικηθούν ζώνες και τίτλοι ISKA & WKU των κορυφαίων Παγκόσμιων Ομοσπονδιών που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!
Share
Ιανουάριος 22, 2024 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.