menu close menu

Μεγάλος αγώνας για το Γιάννη Μπούκη στο Μόναχο!

Εξαιρετικός ο Γιάννης Μπούκης ακόμα μια φορά απέναντι σε ένα παίκτη παγκόσμιου κλάσης στη μάχη για Παγκόσμιο Τίτλο της WKU στο Μόναχο που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο αντίπαλος Pascal Schrol είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου Muay Thai & Kickboxing που ζεί μόνιμα στην Ταυλάνδη.

Στο Μόναχο έγεινε λοιπόν υπεράσπιση του Παγκόσμιου τίτλου του Γερμανού της WKU, κάτι που επιβάλλεται για να διατηρείς τον τίτλο, απέναντι στον κορυφαίο Έλληνα kickboxer και νο1 στα rankings της WKU τον Γιάννη Μπούκη αθλητή του Στέλιου Πολίτη. Ένα μεγάλο μάτς από όλες τις απόψεις.

Ο πρώτος γύρος για το Γιάννη ξεκίνησε εξαιρετικά, κάτι που συνεχίστηκε και στο δεύτερο όπου και διατηρούσε το κέντρο του ρίνγκ, όντας δυνατότερος και σκουπίζοντας τον αντίπαλο αρκετές φορές.

Όμως ένα δεξί λάκτισμα του αντιπάλου στο πλευρό δημιούργησε θέμα και έτσι χάθηκε η συγκέντρωση το πλάνο για την νίκη κλπ, μιας και οι κινήσεις του Έλληνα πρωταθλητή περιορίστηκαν από τον τραυματισμό.

Ο Γιάννης καταχειροκροτήθηκε και η συμπεριφορά όλων στη Γερμανία ήταν απίστευτη, όπως ταιριάζει σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής είναι επίσης κάτοχος του Παγκόσμιου τίτλου της WKU κάτι που ίσως σημάνει νέο μάτς ανάμεσα στους δύο αθλητές το προσεχές μέλλον.

Τα καλύτερα έρχονται!

Share
Φεβρουάριος 24, 2020 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.