menu close menu

Ο Γιώργος Γιαννουδάκος εξαιρετικός στο Petrosyanmania !

Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, η Petrosyanmania Gold Edition, μόλις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην όμορφη Μόντσα !

Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής της ομάδας του Στέλιου Πολίτη και του ZEN FIGHTING CLUB κλήθηκε  να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαικού κικ μπόξινγκ, τον Ρουμάνο Alexandru Negrea.

Ένα σημαντικό αγώνα για Ευρωπαικό Τίτλο WKU, που έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης για τον αθλητή του και ακριβώς πίσω από τον μεγάλο αγώνα του Georgio Petrosyan που αγωνιζόταν για Παγκόσμιο Τίτλο ISKA .

Η διοργάνωση καθόλα άρτια, έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο να αποδείξει με την καλή του εμφάνιση ότι το μέλλον του ανήκει.

Η καλή εμφάνιση του Γιώργου που θα μπορούσε να αποφέρει στην Ελληνική πλευρά και τη νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στο ZEN FC και ριζικής αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου , ενώ ανάπτυσσεται στο κομμάτι της στρατηγικής και της διαχείρισης του αγώνα.

Έτσι, για πέντε γύρους είχαμε δυνατές μάχες και ανταλλαγές χτυπημάτων, με τον Έλληνα αθλητή να αντέχει ως το τέλος. Ίσως η λίγο μεγαλύτερη εμπειρία να έδινε λύσεις και ουσιαστικά χτυπήματα ώστε το αποτέλεσμα να ήταν θετικό για το Γιώργο.

Στη γωνία, μαζί με τον προπονητή του Γιώργου Στέλιο Πολίτη, ήταν και ο δάσκαλος του FIGHT CLUB GALATSI Γιάννης Θεοφάνους που συνόδευσε την αποστολή.

Τα καλύτερα έρχονται !

 

Share
Φεβρουάριος 17, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.