menu close menu

Ο Δημήτρης Σπυριδάκος 10 γύρους στη Γαλλία !

Σε μια πολύ ζεστή και ωραία διοργάνωση στο Παρίσι στις 6 Απριλίου αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σπυριδάκος αθλητής του Στέλιου Πολίτη και του ZEN FIGHTING CLUB σε αγώνα 10 γύρων Full Contact για ευρωπαικό τίτλο ISKA.

Ο αντίπαλός του τοπικός ήρωας, με αξιοσημείωτη εμπειρία τα βρήκε δύσκολα μπροστά στον Έλληνα αθλητή. Με εξαιρετική εμφάνιση ο Δημήτρης κυνήγησε τη νίκη μέχρι και τον τελευταίο γύρο κερδίζοντας το σεβασμό και τις εντυπώσεις, χάνοντας ορειακά στα σημεία.

Αναλυτικά ο Στέλιος Πολίτης δήλωσε,

«Ο Dimitris Spiridakos έκανε σήμερα την υπέρβαση στο στυλ του Full Contact που του ταιριάζει αρκετά παίζοντας 10 γύρους ξύλο με ένα εξαιρετικά έμπειρο αντίπαλο για τη Ζώνη της ISKA ! Ο αγώνας κρίθηκε στα σημεία με το Γάλλο να γλιτώνει στον δέκατο γύρο το μέτρημα. Η απειρία εκεί του Δημήτρη στην υπερπροσπάθεια αυτή, του στοίχισε μιας και έφτυσε τη μασέλα εξαντλημένος ενώ κυνηγούσε, χάνοντας το τεράστιο πλεονέκτημα να σταματήσει τον αντίπαλο και να πάρει τον αγώνα μιας και πήγαινε πολύ κοντά ως εκεί . Είμαι χαρούμενος που κέρδισα έναν ακόμα αθλητή που μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και απόλυτα ικανοποιημένος».

Share
Απρίλιος 8, 2019 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.