menu close menu

Πολύ μεγάλη επιτυχία για το GODS OF WAR OPEN στην Πεύκη με ρεκόρ συμμετοχών!

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκορ συμμετοχών ολοκληρώθηκε πριν λίγο το GODS OF WAR OPEN & STRIKING HEROES POWERED BY Fitshop.gr στο κλειστό γήπεδο Πεύκης υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΠΕ.Α.Π.)ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ !
Η διοργάνωση κύλησε με εξαιρετική ροή ενώ οι αγώνες που παρακολουθήσαμε ήταν υψηλού επιπέδου σε όλα τα στυλ κάτι που πιστοποιεί ότι διαθέτουμε την αφρόκρεμα των σχολών και προπονητών στη χώρα μας !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Achilleas Mogadam II με το Royal Kick Boxing Muay Thai Academy συνδιοργανωτή για την μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Τον Παναγιώτης Βλαχάκης που έχει οργανώσει απίστευτα την ομοσπονδία μας με το πρόγραμμα αγώνων.
Τον Ioannis Theofanous που επιμελήθηκε το στήσιμο του αγωνιστικού χώρου δουλεύοντας όλη τη νύχτα ώστε η διοργάνωση να έχει αυτή τη ροή.
Την άρτια ομάδα των κριτών διαιτητών μας Panagakos Miltos που διαθέτει τους εμπειρότερους και καλύτερους διαιτητές στη χώρα με την σκεπή των παγκόσμιων ομοσπονδιών μας ISKA & WKU.
Την ομάδα μου του ZEN FIGHTING CLUB Rene Avrm Chrisa Rena και τους προπονητές μας Panagiotis Petritsis Παναγιώτης Μιτσινίγκος .
Τον γιατρό μας Δημήτρης Μπακιρτζής εγγύηση ασφαλείας των αγωνιζομένων.
Ραντεβού στο επόμενο GOW OPEN ενώ αύριο θα ανακοινώσω καυτά νέα από το επαγγελματικό kickboxing της χώρας μας !
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη Δημαρέλη για τη στήριξη του FITSHOP σε όλες μας τις διοργανώσεις του GODS OF WAR !
Μεγάλα credits στον επίσημο φωτογράφο μας της διοργάνωσης Luc Tytgat
Share
Ιανουάριος 29, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.