menu close menu

Πολύ μεγάλη επιτυχία το GODS OF WAR OPEN στην Κερατέα!

Ένα ακόμα Gods of War OPEN & Striking heroes by Fitshop.gr με την αιγίδα των κορυφαίων ομοσπονδιών μας ISKA & WKU ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κερατέα με πολύ μεγάλη επιτυχία και ποιοτικές αναμετρήσεις σε εξαιρετικό κλίμα και ροή.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές μας που συμμετείχαν για το υψηλό επίπεδο και τη μεγάλη συμμετοχή ακόμα μια φορά!
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιος Μακροδημήτρης και το Δήμος Λαυρεωτικής που μας έδωσαν την αιγίδα όπως και το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά. Τον Γ.Σ. Κερατέας 1984 και τον Ζιντζόβας Χρήστος!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης και η σημαία της Ελληνικής Πυγμαχίας και φίλος ο Giannis Aidiniotis!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομαδάρα μου και τους προπονητές μας στο ZEN FIGHTING CLUB πολλά συγχαρητήρια για την απόδοση όλων των αθλητών μας καθώς και στον Παναγιώτης Βλαχάκης για το πρόγραμμα και τον Ioannis Theofanous για τον εξοπλισμό, επίσης στους διαιτητές Panagakos Miltos και γιατρό μας Δημήτρης Μπακιρτζής που εκτέλεσαν το καθήκον τους άψογα!
Στέλιος Πολίτης
& Οργανωτική Ομάδα GOW
Share
Μάιος 14, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.