menu close menu

Σπουδαία μάχη για Ευρωπαικό Τίτλο WKU ο Μιτσινίγκος στη Γερμανία!

Μεγάλο αγώνα για Ευρωπαϊκό Τίτλο WKU που κλείσαμε στο Μόναχο στην περίφημη διοργάνωση Steko’s Fight Night που θα διεξαχθεί 18 Φεβρουαρίου με τηλεοπτική κάλυψη μιας και είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στη Γερμανία έχει σειρά να ανακοινωθεί σήμερα σε έναν ξέφρενο ρυθμό αγώνων που κλείνουμε για τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές!
Ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος μετά από ένα σερί νικών στα τελευταία επαγγελματικά παιχνίδια του και προερχόμενος από ένα νοκ αουτ στο Gods of WarXIV αθλητής που γυμνάζατε με την ομάδα μου ZEN FIGHTING CLUB #politisteam και ο οποίος μόλις το καλοκαίρι απολύθηκε με το μέλλον να του ανήκει καθώς ο ζήλος του να διακριθεί είναι μεγάλος θα πάρει τη μεγάλη ευκαιρία για τον Ευρωπαικό Τίτλο και τη βαρύτιμη ζώνη της WKU με όρους Low Kicks στα 72.500 σε μάχη 5 γύρων των 3 λεπτών!
Απέναντι του ο παγκόσμιος πρωταθλητής WKU Γερμανός Mario Kornhass ο οποίος κέρδισε τον τίτλο στην Ελλάδα καθώς και πρωταθλητής της ομοσπονδίας με αρκετούς αγώνες αποτελεί τοπικό αστέρα στο Μόναχο και είναι ιδιαίτερα δυναμικός αθλητής.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση του Steko είναι ότι καλύτερο και μέσα από αυτή έχουν διακριθεί αρκετοί αθλητές που έκαναν σημαντική καριέρα δίπλα μας!
Share
Φεβρουάριος 5, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.