menu close menu

Στην ελίτ o Μπούκης που εντυπωσίασε στο Bellator !

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα θα μπορούσε να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο BELLATOR KICKBOXING με το Γιάννη Μπούκη. Ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη ήταν το main event απέναντι στον πολυδιαφημισμένο Raymon Daniels σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου.

Στις 9 Δεκεμβρίου στη Φλωρεντία γράφτηκε ιστορία με τον πρώτο Έλληνα αθλητή απέναντι σε Αμερικάνο σ’αυτό το επίπεδο, με το Γιάννη να πιέζει ασφυκτικά 3 γύρους με στόχο το νοκ αουτ και τη νίκη.

Ο Μπούκης παρουσία 10,000 θεατών στο BELLATOR εντυπωσίασε αγωνιστικά, με τον 1ο γύρο να ξεκινάει διερευνητικά απέναντι στα θεαματικά χτυπήματα του αντιπάλου που ήταν όμως χωρίς ουσία και τον κούρασαν γρήγορα.

Ο 2ος γύρος ήταν ένας πιο ουσιαστικός γύρος  με τα πρώτα επικίνδυνα χτυπήματα του Γιάννη να βρίσκουν στόχο και τις άμυνες του Ντάνιελς πολύ χαλαρές. Κατά διαστήματα ο τελευταίος επιχειρούσε μονές εξασθενημένες επιθέσεις συνήθως προς τα πίσω και ως αποφυγή μάχης.

Ο 3ος γύρος εντυπωσιακός για την Ελληνική πλευρά, με αδιάκοπο κυνηγητό του Ντάνιελς για 3 λεπτά. Αποτέλεσμα αυτού από την αρχή του γύρου και μετά από δεξί γόνατο του Γιάννη που βρήκε στόχο στα πλευρά, ο Αμερικάνος αθλητής άρχισε να δυσφορεί και για να προστατευτεί από τα round kicks αναγκάστηκε να βάζει το δεξί του χέρι ως μπλοκ το οποίο και όπως είδαμε έσπασε.

Ουσιαστικά έχασε την απόσταση τελείως, όπως παραδέχτηκε και σε δηλώσεις του απονέμοντας στην Ελληνική πλευρά και το Γιάννη μεγάλο σεβασμό. Οι αντιδράσεις του κόσμου , των 10,000 θεατών αλλά και όλων των παραγόντων του αθλήματος μας , μιας ελιτ διοργανωτών , προπονητών , προέδρων κλπ από όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στη Φλωρεντία για το BELLATOR, είναι ότι ο Γιάννης εντυπωσίασε.

Πολλοί είπαν ότι έπρεπε και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα να του δοθεί η νίκη, ενώ το σημαντικότερο  οι πρώτες προτάσεις για προσεχείς αγώνες με κορυφαίους αντιπάλους είναι ήδη στο προσκήνιο και γίνονται ζυμώσεις.

Μόνο υπερηφάνια μπορούμε να αισθανθούμε για αυτό τον Έλληνα αθλητή που μόλις σε ηλικία 24 ετών κατακτά τον κόσμο, με ήθος , δουλειά και χωρίς πολλά λόγια !

Share
Δεκέμβριος 13, 2017 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.