menu close menu

Τεράστια επιτυχία του ARTEMIS FN4 στο Μαρούσι!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του ARTEMIS FIGHT NIGHT IV στο Μαρούσι που διεξήχθει στις 15 Ιουλίου με εξαιρετικούς αγώνες υψηλού επιπέδου.
Τέλεια ροή, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές προπονητές και αθλητές καθώς και στην ομάδα μου του ZEN FIGHTING CLUB μέσα και έξω από το ρινγκ Παναγιώτης Μιτσινίγκος Panagiotis Petritsis.
Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου καθώς και τον Nikos Peppas για τη συνδιοργάνωση πάντα δίπλα στον αθλητισμό της πόλης μας αρωγοί σε όλες μας τις προσπάθειες.
Τον Yannis Ioannidis εμπνευστή αυτής της μαχητικής εκδήλωσης που πλέον φιλοξενεί σημαντικούς διεθνείς αγώνες κάνοντας το ARTEMIS FN μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας.
Τέλος την Έφη Σέλλιου που έκανε χρέη διοργανώτριας λόγω του ταξιδιού μου στο Τόκιο, τον Babis Panagiotakopoulos για τη σημαντική του βοήθεια στη ροή, την ομάδα των διαιτητών μας Panagakos Miltos που έκαναν το καθήκον τους όπως κάθε φορά με τους κανονισμούς και την αιγίδα της ISKA & WKU και τον γιατρό των αγώνων τον Δημήτρης Μπακιρτζής όπως επίσης και τον Στεφανόπουλος Σεπ Stefanopoulos Giorgos Christos Gatsis για την αιγίδα στην επαγγελματική Πυγμαχία.
Επίσης τα γραφιστικά Οδυσσέας Κουκουλάτος και τον εξοπλισμό Ioannis Theofanous τον Achilleas Mogadam II με την ομάδα του πάντα δίπλα και τους χορηγούς μας Fitshop.gr Ηλιας Σεβεν X-treme Stores Nikos Moraitis!
Share
Ιούλιος 22, 2023 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.