menu close menu

Τεράστια επιτυχία του GODS OF WAR OPEN by Fitshop

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης το Gods of War OPEN by Fitshop.gr και το επίλεκτο μέρος του STRIKING HEROES FN, υπό την Αιγίδα του Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και των παγκόσμιων ομοσπονδιών μας ISKA & WKU.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και αθλητές που συμμετείχαν για το πολύ καλό επίπεδο και κλίμα, σε ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τη διοργάνωση.
Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Achilleas Mogadam II και την ομάδα του Άκης Δημητριάδης Giorgos Voglis Royal Academy of Kickboxing & Muay Thai που δούλεψαν μαζί μας το ZEN FIGHTING CLUB σε μια συνδιοργάνωση που ακόμα μια φορά βάζει τον πήχη ψηλά για τα μαχητικά.
Εξαιρετική η ομάδα των διαιτητών μας Panagakos Miltos ο γιατρός μας Δημήτρης Μπακιρτζής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον εξοπλισμό και τη βοήθεια ακόμα μια φορά στον Ioannis Theofanous.
Τέλος το γραφίστα μας Οδυσσέας Κουκουλάτος και τον Σταύρος Γεωργόπουλος & Βίκτωρ Ρέντης για την κάλυψη των αγώνων και τη βιντεοσκόπηση τους .
Το μεγαλύτερο ταξίδι το έκαναν από τον Καναδά για να αγωνιστούν ο Paschalis Gaditsakis Jonathan Ramundi που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον νέο πρωταθλητή Ευρώπης της WKU Tomi Zollani και τους προπονητές του Kostas Theodoulou Κώστας Πρεντουλής.
Ραντεβού στο επόμενα πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ όλους!
Στέλιος Πολίτης
Ομάδα GOW
Share
Μάρτιος 4, 2024 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.