menu close menu

Τεράστια επιτυχία το Bellator 6 Απριλίου στην Ουγγαρία

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία για το Ελληνικό kickboxing είναι η παρουσία της Αθηνάς Ευμορφιάδη στην κορυφαία διοργάνωση του Bellator 196 στη Βουδαπέστη , η οποία καλύφθηκε τηλεοπτικά από την Paramount Pictures & Spike TV.

Ένα matchmaking που πραγματοποιήθηκε με τις σημαντικές επαφές του Στέλιου Πολίτη σε Παγκόσμιο επίπεδο και σε διοργανώσεις με καταπληκτικές κάρτες αγώνων, που διαφημίζουν τους Έλληνες αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Η αρχή έγεινε με την παρουσία του Γιάννη Μπούκη στο main event της Φλωρεντίας στο προηγούμενο Bellator Kickboxing απέναντι στο Raymon Daniels ο οποίος και εντυπωσίασε με την απόδοση του.

Η Αθηνά στη Βουδαπέστη αγωνίστηκε στα 65,7kg απέναντι στην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου Jorina Baars από την Ολλανδία η οποία έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ 44-0 νίκες.

Έχει αγωνιστεί και κερδίσει ανάμεσα σε σπουδαίες αθλήτριες και την γνωστή μας από το UFC Cyborg πρόσφατα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχοντας κάνει εξαιρετική προετοιμασία , αγωνίστηκε πιστεύοντας στον εαυτό της , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο όπου και τραυματίστηκε στο χέρι , από δεξί λάκτισμα της Baars.

Εκεί η αθλήτρια του Θανάση Κίλα έδειξε εξαιρετική πυγμή και θέληση καθώς για ένα ακόμα γύρο , σχεδόν όλο το δεύτερο , έπαιζε στα ίσα την αντίπαλο με σπασμένο βραχίωνα.

Η Αθηνά είχε εξαιρετικές στιγμές στον αγώνα ειδικά με την πυγμαχία της να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα ξερά και δυνατά λακτίσματα της Jorinas.

Μια εμφάνιση που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία αδιαμφισβήτητα αγωνίστηκε με την καλύτερη ξένη αθλήτρια που έχει αγωνιστεί ποτέ Ελληνίδα.

 

 

Share
Απρίλιος 10, 2018 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.