menu close menu

Το Official K-1 Open στη Φλωρεντία παράλληλα με το Bellator !

Το Official K-1 Open στη Φλωρεντία παράλληλα με το Bellator !

Μετά την πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία του Official K-1 Open στην Αθήνα, η Ελληνική Αποστολή της ISKA και του Κ-1 που εκπροσωπείτε επίσημα στη χώρα μας από τον Στέλιο Πολίτη αναμένεται να κάνει απόβαση στην όμορφη Φλωρεντία που φιλοξενεί φέτος τη μεγάλη διοργάνωση.

Ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν με στόχο την καταξίωση του επίσημου τίτλου του Κ-1 και για τα βλέμματα των manager και promoter που θα βρίσκονται στη Φλωρεντία για τη μεγάλη ευκαιρία.

Παράλληλα αυτή η διοργάνωση είναι κάθε χρόνο στο επίσημο καλεντάρι στο οποίο ο Στέλιος Πολίτης κατευθύνει τους καλύτερους Έλληνες αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Πολύ σημαντικό για φέτος το γεγονός πως παράλληλα με το Κ-1 Open (συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου) διεξάγεται το Oktagon & Bellator, μια από τις μεγαλύτερες διεθνής διοργανώσεις παγκοσμίως . Η Ελληνική Αποστολή θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διοργάνωση από κοντά .

Για πληροφορίες επικοινωνείστε με τον πρόεδρο της ISKA και αντιπρόσωπο του επίσημου Κ-1 στην Ελλάδα , κο Στέλιο Πολίτη .

email : stelios@zenfightingclub.gr

 

 

Share
Σεπτέμβριος 7, 2017 | Zen news | 0

Τα σχόλια είναι κλειστά.